Publikavimo data: 2024-09-17
Ant grotelių keptos krevetės su šviežiomis žolelėmis
Greitas ir nesudėtingas ant grotelių keptas patiekalas. Krevetes galima valgyti su kiautu, jei norite, nes chitinas yra naudingas.
Žingsnis 1
Krevetes nuplaukite, pasūdykite, pamarinuokite grilio aliejuje ir citrinos sultyse (citriną perpjaukite į kelias dalis, išspauskite sultis į krevetes, o likusį minkštimą su žievele sudėkite į tą pačią vietą). Išmaišykite ir palikite 15-20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Krevetes suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių arba ant grotelių iš visų pusių 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Nuėmę nuo ugnies, krevečių iešmelius sudėkite į lėkštę, pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis ir apšlakstykite terijakio padažu.
Kategorijos