Ant grotelių keptos krevetės su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Ant grotelių keptos krevetės su šviežiomis žolelėmis

Greitas ir nesudėtingas ant grotelių keptas patiekalas. Krevetes galima valgyti su kiautu, jei norite, nes chitinas yra naudingas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptos krevetės su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Krevetes nuplaukite, pasūdykite, pamarinuokite grilio aliejuje ir citrinos sultyse (citriną perpjaukite į kelias dalis, išspauskite sultis į krevetes, o likusį minkštimą su žievele sudėkite į tą pačią vietą). Išmaišykite ir palikite 15-20 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptos krevetės su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Krevetes suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių arba ant grotelių iš visų pusių 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Nuėmę nuo ugnies, krevečių iešmelius sudėkite į lėkštę, pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis ir apšlakstykite terijakio padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos