Anties filė bruknių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Anties filė bruknių padaže

Dėl ilgo brandinimo marinate ir skonių kontrasto antis gaunama labai rafinuota.
Gaminimo laikas
480 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį (1 litrą), įberkite druskos, pipirų, lauro lapą, gvazdikėlius ir virkite 10 minučių. Leiskite vandeniui atvėsti. Krūtinėlę įdėkite į atvėsusį vandenį ir palikite šaldytuve 6 ar daugiau valandų.

Žingsnis 2

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 2
Išimkite krūtinėlę, vandens perteklių pašalinkite servetėle. Supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 3
Sumaišykite sojų padažą, garstyčias, medų, smulkintą česnaką.

Žingsnis 4

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 4
Sumaišykite filė ir padažą.

Žingsnis 5

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 5
Sudėkite griežinėlius į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos ir traškūs.

Žingsnis 6

Anties filė bruknių padaže Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite likusį padažą, 100 ml vandens ir uždengę dangčiu ant silpnos ugnies virkite apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos