Publikavimo data: 2025-08-20
Anties filė bruknių padaže
Dėl ilgo brandinimo marinate ir skonių kontrasto antis gaunama labai rafinuota.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį (1 litrą), įberkite druskos, pipirų, lauro lapą, gvazdikėlius ir virkite 10 minučių. Leiskite vandeniui atvėsti. Krūtinėlę įdėkite į atvėsusį vandenį ir palikite šaldytuve 6 ar daugiau valandų.
Žingsnis 2
Išimkite krūtinėlę, vandens perteklių pašalinkite servetėle. Supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite sojų padažą, garstyčias, medų, smulkintą česnaką.
Žingsnis 4
Sumaišykite filė ir padažą.
Žingsnis 5
Sudėkite griežinėlius į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos ir traškūs.
Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite likusį padažą, 100 ml vandens ir uždengę dangčiu ant silpnos ugnies virkite apie 15-20 minučių.
Kategorijos