Antis orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Antis orkaitėje receptas

Šio patiekalo skonis labai priklauso nuo to, kaip gerai parinksite antį. Atkreipkite dėmesį į tai, kad oda nebūtų pažeista. Stenkitės pirkti jaunos anties mėsą - tai beveik šimtaprocentinė garantija, kad ji bus minkšta. Išoriškai jauną antį galima atpažinti pagal mėsos spalvą: ji yra šiek tiek rausva. Nepamirškite apelsinų, rozmarino ir Vusterio padažo! Kai visi ingredientai paruošti, galite pradėti.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 1
Kumpius nulupkite, apelsinus supjaustykite stambiais apskritimais. Būkite atsargūs: kumpiuose gali būti plunksnų, kurias reikės pašalinti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 2
Marinuokite kumpius sojų ir Vorčesterio padažo, druskos, pipirų mišinyje ir 1 valandą padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 3
Sudėkite kumpius ant kepimo skardos, pabarstykite čiobreliais, rozmarinais, apelsinų griežinėliais ir 20 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 4

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 4
Sumažinkite temperatūrą iki 160 °C ir kepkite dar 30 minučių.

Žingsnis 5

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos