Publikavimo data: 2024-02-04
Antis orkaitėje receptas
Šio patiekalo skonis labai priklauso nuo to, kaip gerai parinksite antį. Atkreipkite dėmesį į tai, kad oda nebūtų pažeista. Stenkitės pirkti jaunos anties mėsą - tai beveik šimtaprocentinė garantija, kad ji bus minkšta. Išoriškai jauną antį galima atpažinti pagal mėsos spalvą: ji yra šiek tiek rausva. Nepamirškite apelsinų, rozmarino ir Vusterio padažo! Kai visi ingredientai paruošti, galite pradėti.
Žingsnis 1
Kumpius nulupkite, apelsinus supjaustykite stambiais apskritimais. Būkite atsargūs: kumpiuose gali būti plunksnų, kurias reikės pašalinti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Marinuokite kumpius sojų ir Vorčesterio padažo, druskos, pipirų mišinyje ir 1 valandą padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Sudėkite kumpius ant kepimo skardos, pabarstykite čiobreliais, rozmarinais, apelsinų griežinėliais ir 20 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Sumažinkite temperatūrą iki 160 °C ir kepkite dar 30 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Kategorijos