Antis orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Antis orkaitėje receptas

Šio patiekalo skonis labai priklauso nuo to, kaip gerai parinksite antį. Atkreipkite dėmesį į tai, kad oda nebūtų pažeista. Stenkitės pirkti jaunos anties mėsą - tai beveik šimtaprocentinė garantija, kad ji bus minkšta. Išoriškai jauną antį galima atpažinti pagal mėsos spalvą: ji yra šiek tiek rausva. Nepamirškite apelsinų, rozmarino ir Vusterio padažo! Kai visi ingredientai paruošti, galite pradėti.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 1
Kumpius nulupkite, apelsinus supjaustykite stambiais apskritimais. Būkite atsargūs: kumpiuose gali būti plunksnų, kurias reikės pašalinti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 2
Marinuokite kumpius sojų ir Vorčesterio padažo, druskos, pipirų mišinyje ir 1 valandą padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 3
Sudėkite kumpius ant kepimo skardos, pabarstykite čiobreliais, rozmarinais, apelsinų griežinėliais ir 20 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 4

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 4
Sumažinkite temperatūrą iki 160 °C ir kepkite dar 30 minučių.

Žingsnis 5

Antis orkaitėje receptas Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos