Publikavimo data: 2025-08-19
Anties koja su mandarinais, česnakais ir Provanso žolelėmis
Anties koja su mandarinais, česnakais ir Provanso žolelėmis yra aukštosios virtuvės klasika. Ančių mėsa yra vienas maistingiausių paukštienos variantų, ji puikiai didina hemoglobino kiekį, gerina plaukų ir odos būklę. Nepaisant jos riebumo, ji gali sumažinti cholesterolio kiekį organizme, todėl saikingai vartojama yra sveika.
Žingsnis 1
Mandariną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Aptepkite antį prieskoniais, alyvuogių aliejumi ir česnaku. Leiskite jai šiek tiek pamirkti, palikite šaldytuve bent 30 minučių.
Žingsnis 3
Į kepimo formą sudėkite anties ir mandarinų griežinėlius. Kepkite antį 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Žingsnis 4
Prieš patiekdami patiekalą papuoškite.
Kategorijos