Anties koja su mandarinais ir čiobreliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais - puikus patiekalas Kalėdoms, Naujiesiems metams ar kitoms šeimos šventėms. Jis nesukels daug rūpesčių net ir nepatyrusiai šeimininkei, tačiau lengvai padės nustebinti svečius. Nuostabus saldus mandarinų skonis puikiai dera su minkšta anties mėsa, suteikdamas jai saldų ir malonų skonį. Kaip garnyras prie šio patiekalo puikiai tiks bulvių košė arba virti ryžiai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 1
Supjaustykite mandarinus griežinėliais, odelės nepašalinkite.

Žingsnis 2

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 2
Paruoškite anties marinato padažą iš tamsaus sojų padažo, medaus, Dižono garstyčių ir citrinos sulčių.

Žingsnis 3

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 3
Palikite anties koją marinato padaže 30 minučių.

Žingsnis 4

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 4
Į iš anksto paruoštą kepimo indą sudėkite anties koją su mandarinais ir čiobreliais ir kepkite 180-200 °C temperatūroje 45-50 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Anties koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 5
Kai anties kojelė bus paruošta, patiekite patiekalus ir patiekite ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos