Publikavimo data: 2025-08-19
Anties koja su mandarinais ir čiobreliais
Anties koja su mandarinais ir čiobreliais - puikus patiekalas Kalėdoms, Naujiesiems metams ar kitoms šeimos šventėms. Jis nesukels daug rūpesčių net ir nepatyrusiai šeimininkei, tačiau lengvai padės nustebinti svečius. Nuostabus saldus mandarinų skonis puikiai dera su minkšta anties mėsa, suteikdamas jai saldų ir malonų skonį. Kaip garnyras prie šio patiekalo puikiai tiks bulvių košė arba virti ryžiai.
Žingsnis 1
Supjaustykite mandarinus griežinėliais, odelės nepašalinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite anties marinato padažą iš tamsaus sojų padažo, medaus, Dižono garstyčių ir citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Palikite anties koją marinato padaže 30 minučių.
Žingsnis 4
Į iš anksto paruoštą kepimo indą sudėkite anties koją su mandarinais ir čiobreliais ir kepkite 180-200 °C temperatūroje 45-50 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Kai anties kojelė bus paruošta, patiekite patiekalus ir patiekite ant stalo.
Kategorijos