Publikavimo data: 2024-06-08
Antis "Akkumys"
Akkumio antį sugalvojo mano močiutė, todėl ji tapo Akbulatovų šeimos patiekalu, o po to ją pradėjo gaminti mano mama. Galbūt perskaitę šį įrašą ir jūs norėsite pasigaminti šį gardų patiekalą. Antis "Akkumys" verta būti paskelbta, nes yra skani ir sultinga, bet kartu ir paprasta paruošti.
Žingsnis 1
Atskirkite anties mėsą gabalėliais ir virkite ją pasūdytame vandenyje 45 minutes, kol pusiau išvirs.
Žingsnis 2
Ant vienos kepimo skardos pusės paskleiskite ryžius, o ant kitos - grikius.
Žingsnis 3
Mėsą pagardinkite majonezu, pipirais ir smulkiai tarkuotu česnaku. Sudėkite mėsą ant ryžių ir grikių.
Žingsnis 4
Į kepimo skardą supilkite vandenį, kuriame virė mėsa (ryžiai ir grikiai turi būti visiškai panardinti į sultinį). Dėkite indą į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos