Antis, kepta su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Antis, kepta su apelsinais

Tradiciškai Rusijoje anties patiekalai ruošiami per pagrindines šventes - Kalėdas ir Naujuosius metus. Šiandien kepta paukštiena nieko nestebina, todėl į ją kaip įdaras dedami apelsinai. Svarbiausia, kad apelsinų skonis nebūtų pernelyg rūgštus, kitaip patiekalas neišeis toks, koks turėtų būti. Todėl ančiai kepti stenkitės rinktis saldžius vaisius.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Antis, kepta su apelsinais Žingsnis 1
Marinuokite antį. Dubenyje sumaišykite majonezą, druską, pipirus ir imbiero miltelius. Išmaišykite. Įtrinkite antį šiuo marinatu, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 120 minučių.

Žingsnis 2

Antis, kepta su apelsinais Žingsnis 2
Kepkite antį su apelsinais. Marinuotą antį įdarykite apelsinais ir įdėkite į rankovę. Rankovę suriškite iš abiejų pusių. Dėkite antį ir apelsinus į kepimo indą. Pašaukite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę 120 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos