Publikavimo data: 2024-04-08
Antis, kepta su apelsinais
Tradiciškai Rusijoje anties patiekalai ruošiami per pagrindines šventes - Kalėdas ir Naujuosius metus. Šiandien kepta paukštiena nieko nestebina, todėl į ją kaip įdaras dedami apelsinai. Svarbiausia, kad apelsinų skonis nebūtų pernelyg rūgštus, kitaip patiekalas neišeis toks, koks turėtų būti. Todėl ančiai kepti stenkitės rinktis saldžius vaisius.
Žingsnis 1
Marinuokite antį. Dubenyje sumaišykite majonezą, druską, pipirus ir imbiero miltelius. Išmaišykite. Įtrinkite antį šiuo marinatu, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 120 minučių.
Žingsnis 2
Kepkite antį su apelsinais. Marinuotą antį įdarykite apelsinais ir įdėkite į rankovę. Rankovę suriškite iš abiejų pusių. Dėkite antį ir apelsinus į kepimo indą. Pašaukite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę 120 minučių.
Kategorijos