Antis, kepta su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Antis, kepta su ryžiais

Kepant antį išsiskiria daug skanių ir aromatingų riebalų. Kad jis neišsiskirtų, paukštis įdarytas sausais grūdais, kurie gali jį sugerti. Tai gali būti grikiai arba ryžiai. Geriau rinktis ilgagrūdžius ryžius. Kitokios rūšies ryžiai kepant pavirs į košę.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Antis, kepta su ryžiais Žingsnis 1
Marinuokite antį. Įtrinkite antį prieskoniais ir česnakais. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 60 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Antis, kepta su ryžiais Žingsnis 2
Kol antis marinuojama, išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius supilkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pasūdykite. Užvirkite ir virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Antis, kepta su ryžiais Žingsnis 3
Paruoškite antį su ryžiais. Įdarykite antį virtais ryžiais, paukščio kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais. Įdarytą paukštį įdėkite į kepimo rankovę ir padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite antį į įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos