Publikavimo data: 2024-04-08
Antis, kepta su ryžiais
Kepant antį išsiskiria daug skanių ir aromatingų riebalų. Kad jis neišsiskirtų, paukštis įdarytas sausais grūdais, kurie gali jį sugerti. Tai gali būti grikiai arba ryžiai. Geriau rinktis ilgagrūdžius ryžius. Kitokios rūšies ryžiai kepant pavirs į košę.
Žingsnis 1
Marinuokite antį. Įtrinkite antį prieskoniais ir česnakais. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 60 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Kol antis marinuojama, išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius supilkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pasūdykite. Užvirkite ir virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Paruoškite antį su ryžiais. Įdarykite antį virtais ryžiais, paukščio kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais. Įdarytą paukštį įdėkite į kepimo rankovę ir padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite antį į įkaitintą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 90 minučių.
Kategorijos