Antis keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Antis keptuvėje

Paprasta paruošti, bet labai skanus patiekalas!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Antis keptuvėje Žingsnis 1
Nuplaukite anties mėsą. Dėkite į keptuvę.

Žingsnis 2

Antis keptuvėje Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus, stambiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Antis keptuvėje Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 4

Antis keptuvėje Žingsnis 4
Kepkite antį be aliejaus, nes ji kepa savo riebaluose.

Žingsnis 5

Antis keptuvėje Žingsnis 5
Į antį sudėkite svogūną, česnaką ir lauro lapą. Išmaišykite. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite, kol išvirs. Pačioje pabaigoje įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos