Publikavimo data: 2025-08-20
Antis puode su rūkyta mėsa
Sultinga, rūkyto skonio anties filė, troškinta moliniame puode. Šis patiekalas gali sukurti šventinę atmosferą net ir pačią paprasčiausią savaitės dieną. Paprastas, greitas, bet labai veiksmingas ir jaukus namuose. Būtinai turėtumėte jį išbandyti!
Žingsnis 1
Ančių filė marinuokite sojų padaže ir prieskoniuose.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 4
Morkas taip pat supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Susmulkinkite rūkytą šoninę.
Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 7
Pradėkite montuoti puodus. Ant dugno sudėkite mėsą ir dalį svogūno.
Žingsnis 8
Rūkyta šoninė.
Žingsnis 9
Išdėliokite bulves ir likusį svogūną.
Žingsnis 10
Sudėkite morkas, uždenkite puodą dangčiu ir pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 11
Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, į puodus suberkite sūrį ir majonezą.
Kategorijos