Publikavimo data: 2024-06-08
Antis rankovėje su vaisiais
Iš pirmo žvilgsnio paruošti įdarytą antį nėra labai sudėtinga. Tačiau kad ji būtų tikrai sultinga ir minkšta, turėtumėte laikytis kelių svarbių taisyklių. Pirma, geriau rinktis atšaldytą, o ne šaldytą antį. Antra, paukštis turi būti šviežias - tvirtas, šviesia oda be dėmių, nelipnus, su gryna rausvos spalvos mėsa. Anties riebalai turi būti skaidrūs, o kvapas - malonus. Trečia, anties mėsa turi būti gerai marinuota dvidešimt keturias valandas.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą ir marinuokite antį. Dubenyje sumaišykite majonezą, sojų padažą, druską ir imbierą. Mišiniu aptepkite antį ir palikite ją šaldytuve 24 valandoms.
Žingsnis 2
Įdarykite ir iškepkite antį. Marinuotą antį įdarykite vaisiais. Įdarytą antį įdėkite į kepimo rankovę, užriškite ir padėkite ant kepimo skardos. Keliose vietose rankovę pradurkite ir kepkite 210 laipsnių temperatūroje tris valandas. Likus 25 minutėms iki anties kepimo pabaigos, išimkite skardą ir perpjaukite rankovę, tada įdėkite atgal į orkaitę, kad antis paruduotų.
Kategorijos