Publikavimo data: 2024-06-22
Antis serbentų padaže
Per mūsų pirmąjį pasimatymą mano vyras pagamino būtent šį patiekalą. Esame susituokę jau 10 metų. Taigi, kelias į įsimylėjėlio širdį veda per šį patiekalą. Atkreipkite dėmesį.
Žingsnis 1
Į aliejumi pateptą keptuvę sudėkite svogūną, serbentus ir dvi rozmarino šakeles. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos, nepamiršdami kartais pamaišyti serbentų ir apversti rozmarino.
Žingsnis 2
Išimkite svogūną ir rozmariną, į serbentus supilkite balzamiko padažą, viską išmaišykite ir palikite padažą keptuvėje dar porai minučių.
Žingsnis 3
Padažą pertrinkite per sietelį.
Žingsnis 4
Antį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais pipirais.
Žingsnis 5
Kepkite filė iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos