Antis serbentų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Antis serbentų padaže

Per mūsų pirmąjį pasimatymą mano vyras pagamino būtent šį patiekalą. Esame susituokę jau 10 metų. Taigi, kelias į įsimylėjėlio širdį veda per šį patiekalą. Atkreipkite dėmesį.
Gaminimo laikas
47 min.
Laikas virtuvėje
37 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Antis serbentų padaže Žingsnis 1
Į aliejumi pateptą keptuvę sudėkite svogūną, serbentus ir dvi rozmarino šakeles. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos, nepamiršdami kartais pamaišyti serbentų ir apversti rozmarino.

Žingsnis 2

Išimkite svogūną ir rozmariną, į serbentus supilkite balzamiko padažą, viską išmaišykite ir palikite padažą keptuvėje dar porai minučių.

Žingsnis 3

Padažą pertrinkite per sietelį.

Žingsnis 4

Antis serbentų padaže Žingsnis 4
Antį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais pipirais.

Žingsnis 5

Antis serbentų padaže Žingsnis 5
Kepkite filė iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos