Publikavimo data: 2025-08-18
Antis su apelsinais
Šventinis ir gražus patiekalas.
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite anties skerdeną (3 kg).
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, išskyrus apelsiną.
Žingsnis 3
Ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Mišiniu įtrinkite antį.
Žingsnis 5
Apelsiną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 6
Padarykite antyje nedidelius įpjovimus ir į kiekvieną jų įdėkite po apelsino skiltelę. Taip pat ir viduje.
Žingsnis 7
Marinuotą skerdeną perkelkite į kepimo maišelį.
Žingsnis 8
Pašaukite į gerai įkaitintą 190 laipsnių temperatūros orkaitę. kol visiškai iškeps.
Žingsnis 9
Kai skerdena bus paruošta, perpjaukite maišelį, kad antis turėtų gražią iškepusią plutelę.
Kategorijos