Antis su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Antis su apelsinais

Šventinis ir gražus patiekalas.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Antis su apelsinais Žingsnis 1
Gerai nuplaukite anties skerdeną (3 kg).

Žingsnis 2

Antis su apelsinais Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, išskyrus apelsiną.

Žingsnis 3

Antis su apelsinais Žingsnis 3
Ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Antis su apelsinais Žingsnis 4
Mišiniu įtrinkite antį.

Žingsnis 5

Antis su apelsinais Žingsnis 5
Apelsiną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 6

Antis su apelsinais Žingsnis 6
Padarykite antyje nedidelius įpjovimus ir į kiekvieną jų įdėkite po apelsino skiltelę. Taip pat ir viduje.

Žingsnis 7

Antis su apelsinais Žingsnis 7
Marinuotą skerdeną perkelkite į kepimo maišelį.

Žingsnis 8

Antis su apelsinais Žingsnis 8
Pašaukite į gerai įkaitintą 190 laipsnių temperatūros orkaitę. kol visiškai iškeps.

Žingsnis 9

Antis su apelsinais Žingsnis 9
Kai skerdena bus paruošta, perpjaukite maišelį, kad antis turėtų gražią iškepusią plutelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos