Publikavimo data: 2024-06-23
Antis su bulvėmis
Mamos receptas. Antis būna labai minkšta ir sultinga. Ją galima kepti su obuoliais arba bulvėmis, kaip nurodyta mano recepte.
Žingsnis 1
Įtrinkite antį iš vidaus ir iš išorės česnakais ir pabarstykite džiovintais česnakais.
Žingsnis 2
Įtrinkite druska.
Žingsnis 3
Įtrinkite maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 4
Viršų apipilkite sojų padažu.
Žingsnis 5
Palikite marinuotis per naktį šaldytuve.
Žingsnis 6
Paruoštą skerdeną sudėkite į kepimo skardą, pripildykite bulvėmis, užriškite virvele ar virvele. Sudėkite bulves ant kepimo skardos ir lengvai pasūdykite pagal skonį.
Žingsnis 7
Uždenkite folija ir kepkite 2,5 valandos 200 °C laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 8
Po 2 valandų kepimo atidarykite foliją ir periodiškai nupilkite riebalus iš kepimo formos.
Kategorijos