Antis su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Antis su bulvėmis

Mamos receptas. Antis būna labai minkšta ir sultinga. Ją galima kepti su obuoliais arba bulvėmis, kaip nurodyta mano recepte.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įtrinkite antį iš vidaus ir iš išorės česnakais ir pabarstykite džiovintais česnakais.

Žingsnis 2

Įtrinkite druska.

Žingsnis 3

Įtrinkite maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 4

Viršų apipilkite sojų padažu.

Žingsnis 5

Antis su bulvėmis Žingsnis 5
Palikite marinuotis per naktį šaldytuve.

Žingsnis 6

Antis su bulvėmis Žingsnis 6
Paruoštą skerdeną sudėkite į kepimo skardą, pripildykite bulvėmis, užriškite virvele ar virvele. Sudėkite bulves ant kepimo skardos ir lengvai pasūdykite pagal skonį.

Žingsnis 7

Antis su bulvėmis Žingsnis 7
Uždenkite folija ir kepkite 2,5 valandos 200 °C laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 8

Antis su bulvėmis Žingsnis 8
Po 2 valandų kepimo atidarykite foliją ir periodiškai nupilkite riebalus iš kepimo formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos