Antis su obuoliais apelsinų marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Antis su obuoliais apelsinų marinate

Šventinis mėsos patiekalas, kuris būna sultingas, skanus ir minkštas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite apelsinų sultis, sojų padažą, augalinį aliejų, česnaką, įberkite mėgstamų prieskonių ir druskos.

Žingsnis 2

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 2
Marinatu aptepkite antį.

Žingsnis 3

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 3
Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą per naktį.

Žingsnis 4

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 4
Išvyniokite antį, įdarykite ją obuoliais.

Žingsnis 5

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 5
Suvyniokite į foliją ir siųskite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 1,5 valandos.

Žingsnis 6

Antis su obuoliais apelsinų marinate Žingsnis 6
Antis paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos