Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate

Antis su obuoliais yra tikra šeimos švenčių klasika daugelyje pasaulio šalių. Švelni antis su ištirpusiais riebalais, malonia tekstūra ir traškia plutele rūgštaus skonio obuoliuose - tikras rojus kiekviename kąsnyje. Šis patiekalas bus tik dar geresnis, jei jį pagardinsite puikiu medaus ir garstyčių marinatu, kuris privers dilgčioti jūsų skonio receptorius.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate Žingsnis 1
Įtrinkite druską į anties vidų ir išorę, stengdamiesi, kad ji įsigertų į mėsą. Dubenėlyje sumaišykite garstyčias, medų ir prieskonius ir marinatu aptepkite antį.

Žingsnis 2

Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate Žingsnis 2
Obuolius supjaustykite ketvirčiais jų nelupdami. Išimkite šerdį ir kotelį ir įdarykite jais antį. Karkasas turi būti pripildytas iki kraštų.

Žingsnis 3

Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate Žingsnis 3
Įdarytą antį įdėkite į kepimo rankovę ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite antį apie 2 valandas 200 ℃ temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos