Publikavimo data: 2024-06-09
Antis su obuoliais medaus ir garstyčių marinate
Antis su obuoliais yra tikra šeimos švenčių klasika daugelyje pasaulio šalių. Švelni antis su ištirpusiais riebalais, malonia tekstūra ir traškia plutele rūgštaus skonio obuoliuose - tikras rojus kiekviename kąsnyje. Šis patiekalas bus tik dar geresnis, jei jį pagardinsite puikiu medaus ir garstyčių marinatu, kuris privers dilgčioti jūsų skonio receptorius.
Žingsnis 1
Įtrinkite druską į anties vidų ir išorę, stengdamiesi, kad ji įsigertų į mėsą. Dubenėlyje sumaišykite garstyčias, medų ir prieskonius ir marinatu aptepkite antį.
Žingsnis 2
Obuolius supjaustykite ketvirčiais jų nelupdami. Išimkite šerdį ir kotelį ir įdarykite jais antį. Karkasas turi būti pripildytas iki kraštų.
Žingsnis 3
Įdarytą antį įdėkite į kepimo rankovę ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite antį apie 2 valandas 200 ℃ temperatūroje.
Kategorijos