Publikavimo data: 2025-08-18
Apetitiška kepta vištiena
Kepta vištiena su traškia plutele yra labai paprasta ir skani. Marinate keptą vištieną galima ruošti kaip atskirą patiekalą arba pridėti daržovių. Gaunasi labai skanus ir aromatingas užkandis prie bet kokio garnyro. Paruošę tokį patiekalą, galite lengvai pamaitinti skania ir sočia vakariene ne tik savo šeimą, bet ir pavaišinti draugus. Patiekite keptą vištieną kaip karštą užkandį ant bet kokio šventinio stalo, ir svečiai liks sužavėti išvaizda ir skoniu. Pridėjus daržovių ir žolelių, mėsa pasirodys ne tik sveika, bet ir aromatinga.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti marinatą, paimkite patogų gilų dubenį ir supilkite į jį kefyrą. Į dubenį įpilkite majonezo, citrinos rūgšties ir prieskonių pagal poreikį. Gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Atšildykite kumpio šlauneles, nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite kumpius į gilų dubenį, užpilkite padažu ir palikite marinuotis 24 valandas.
Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją kumpius su marinatu. Dėkite skardą į įkaitintą 220 laipsnių temperatūros orkaitę, kol apskrus.
Kategorijos