Apetitiškas keptas viščiukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Apetitiškas keptas viščiukas

Vištienos kepsnys yra tradicinis patiekalas įvairiose pasaulio šalyse, nors jo istorija siekia Vokietijos virtuvę. Kad ir kaip ten būtų, jo skonis užkariavo visą pasaulį, jis užėmė svarbią vietą slavų ir kitų šalių virtuvėse. Kepsnys tikrai vertas virėjų dėmesio: jis sotus ir visada pamaitins alkaną žmogų, nėra per brangus ir prieinamas daugeliui žmonių, be to, jį labai lengva paruošti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.59/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Apetitiškas keptas viščiukas Žingsnis 1
Vištienos gabalėlius kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies. Laikykite įkaitintus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Apetitiškas keptas viščiukas Žingsnis 2
Apkepkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir morkas. Sudėkite juos į ketaus keptuvę, suberkite žirnelius, lauro lapą ir maltus pipirus. Išmaišykite. Čia pat nusiųskite keptos vištienos gabalėlius.

Žingsnis 3

Apetitiškas keptas viščiukas Žingsnis 3
Ant katilo viršaus sudėkite sveikas arba per pusę perpjautas bulves. Įpilkite vandens, įberkite druskos pagal skonį ir palikite troškintis. Kai apkepas išvirs, troškinkite ant mažos ugnies arba orkaitėje 1,5-2 val.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos