Publikavimo data: 2024-06-15
Apetitiškos keptuvėje keptos kepenys
Vištienos kepenėlės yra švelnus ir plastiškas produktas, todėl nenuostabu, kad iš jų pagaminti patiekalai gali būti dar skanesni nei iš vištienos. To pavyzdys - pateiktas kepenėlių su svogūnais receptas. Be to, kad kepenyse yra daug mums naudingų maistingųjų medžiagų, jas galima greitai paruošti, tačiau nereikėtų jų pervirti, nes jos praranda savo tekstūrą. Kepenėles galima patiekti su bet kokiu garnyru ir jos visada užims pagrindinio ingrediento vietą.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną žiedais ir siųskite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepenis supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite miltus su druska ir apvoliokite juose kepenis. Kai svogūnas apkeps, dėkite į keptuvę. Kepkite 5 minutes iš vienos pusės, tada pamaišykite ir kepkite iš kitos pusės ant vidutinės ugnies. Prireikus įpilkite šiek tiek vandens, kad svogūnai nesudegtų.
Kategorijos