Armėnų Tolma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Armėnų Tolma

Šį patiekalą turi visos Kaukazo tautos, ir jos yra skirtingos. Kiekvienas žmogus turi savo tradicinį šeimos receptą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Armėnų Tolma Žingsnis 1
Jautieną ir kiaulieną gerai išmaišykite, galite įpilti šiek tiek taukų.

Žingsnis 2

Armėnų Tolma Žingsnis 2
Sudėkite visus prieskonius, ryžius, pomidorų pastą ir stiklinę vandens.

Žingsnis 3

Armėnų Tolma Žingsnis 3
Pabaigoje įberkite šviežių žolelių ir palikite marinuotis 2 valandas.

Žingsnis 4

Armėnų Tolma Žingsnis 4
Lapus dėkite matine puse į vidų, įdėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite.

Žingsnis 5

Armėnų Tolma Žingsnis 5
Sandariai sudėkite, ant viršaus uždėkite porą lapų, užpilkite vandeniu, kad lengvai apsemtų tolmą, ir uždenkite lėkšte. Virkite ant silpnos ugnies nuo užvirimo momento apie 30-40 minučių. Pabaigoje būtinai įpilkite šiek tiek sviesto, kad tolma gražiai blizgėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, vynuogių sezonas, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, dolma, receptų knyga, jautienos vakarienė, dolma su vynuogių lapais

Kategorijos