Publikavimo data: 2025-08-18
Armėnų Tolma
Šį patiekalą turi visos Kaukazo tautos, ir jos yra skirtingos. Kiekvienas žmogus turi savo tradicinį šeimos receptą.
Žingsnis 1
Jautieną ir kiaulieną gerai išmaišykite, galite įpilti šiek tiek taukų.
Žingsnis 2
Sudėkite visus prieskonius, ryžius, pomidorų pastą ir stiklinę vandens.
Žingsnis 3
Pabaigoje įberkite šviežių žolelių ir palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 4
Lapus dėkite matine puse į vidų, įdėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite.
Žingsnis 5
Sandariai sudėkite, ant viršaus uždėkite porą lapų, užpilkite vandeniu, kad lengvai apsemtų tolmą, ir uždenkite lėkšte. Virkite ant silpnos ugnies nuo užvirimo momento apie 30-40 minučių. Pabaigoje būtinai įpilkite šiek tiek sviesto, kad tolma gražiai blizgėtų.
Kategorijos