valgom.lt
Dolma
Vidurio Rytų ir Viduržemio jūros regionų patiekalas, tai yra įvairios daržovės, dažniausiai vynuogių lapai, įdaromos mėsa ir ryžiai.
TOP 5 Dolma receptai
Alicija Navickienė
Speciali dolma pomidorų padaže
Alicija Navickienė
Dolma vynuogių lapuose
Albinas Paulauskas
Populiarioji dolma su kiauliena
Haroldas Sakalauskas
Dolma su veršienos malta mėsa
Nijolė Žukauskienė
Tolma karališkuoju būdu
Dolma - 23 naujausi receptai
Francišekas Baranauskas
Dolma vynuogių lapuose su malta vištiena: receptas su vaizdo įrašu receptas
Francišekas Baranauskas
Klasikinis armėnų dolmos receptas
Alicija Navickienė
Dolma vynuogių lapuose
Nijolė Žukauskienė
Kopūstų dolma
Albinas Paulauskas
Dolma azerbaidžaniečių kalba
Nijolė Žukauskienė
Naminė dolma multivarke
Beata
Skani dolma su ėriena
Nijolė Žukauskienė
Dolma su bulvėmis
Augustinas Baranauskas
Klasikinė dolma
Francišekas Baranauskas
Skani dolma su malta vištiena
Albinas Paulauskas
Sultinga dolma su vynuogių lapais
Haroldas Sakalauskas
Aštri dolma pomidorų padaže
Alicija Navickienė
Speciali dolma pomidorų padaže
Albinas Paulauskas
Gausi dolma su jautiena
Francišekas Baranauskas
Švelni dolma su kopūstais
Albinas Paulauskas
Populiarioji dolma su kiauliena
Nijolė Žukauskienė
Tolma karališkuoju būdu
Marta
Armėnų Tolma
Francišekas Baranauskas
Dolma marinuotuose vynuogių lapuose su česnakiniu padažu
Haroldas Sakalauskas
Dolma iš konservuotų vynuogių lapų
Albinas Paulauskas
Dolma su svarainiais
Beata
Dolma su kviečių kruopomis
Haroldas Sakalauskas
Dolma su veršienos malta mėsa