Publikavimo data: 2024-06-15
Aromate įmirkyta azu rankovėje
"Virimo savo sultyse" metodas kulinarijoje turi tik teigiamų momentų ir daug pliusų. Azu virimo rankovėje metodas leidžia patiekalą pateikti "savo sultyse", išsaugant jo skonį. Būtent taip atsitinka, kai ingredientai juos suteikia patiekalui, jie lieka jo sudėtyje ir niekur nedingsta. Tai tiesiogiai susiję su azu. Be šio turtingumo, ingredientų vienovės, tai nebus tikras patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais, o marinuotus agurkus - kubeliais. Kepkite mėsą augaliniame aliejuje. Sudėkite agurkus ir svogūnus ir kepkite, kol lengvai paruduos. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite pailgais gabalėliais, pasūdykite ir papipirinkite. Sumaišykite visus ingredientus ir sudėkite į rankovę. Įdėkite lauro lapus, pomidorą ir susmulkintą česnaką. Užspauskite vieną rankovės pusę. Užpilkite vandeniu, užfiksuokite kitą pusę ir kepkite 1 valandą 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos