Jautienos azu su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Jautienos azu su marinuotais agurkais

Prieš jus - patiekalo, kurį moka gaminti kiekviena totorių šeima, receptas. Norint pasigaminti totorišką azu iš jautienos, reikės 4 privalomų ingredientų. Tai mėsa, marinuoti agurkai, pomidorų pasta ir bulvės. Mėsa supjaustoma nedideliais strypeliais ir būtinai skersai pluošto, po to ji troškinama su likusiais ingredientais. Be pagrindinių produktų, į jautieną totoriškai dedama papildomų produktų. Mūsų atveju tai svogūnai, morkos ir švieži pomidorai.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
85 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos azu su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Keptuvėje su dalimi įkaitinto aliejaus kepkite jautieną ant vidutinės ugnies maišydami 4 minutes. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 4 minutes.

Žingsnis 2

Jautienos azu su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite agurkus ir pomidorus, gerai išmaišykite, įpilkite pomidorų pastos ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Jautienos azu su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Supilkite į keptuvę vandenį (mėsa ir daržovės turi būti apsemtos vandeniu), įberkite druskos ir viską kartu troškinkite 60 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Jautienos azu su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir kepkite bulves, kol paruduos. Iškeptas bulves sudėkite prie mėsos ir daržovių, išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos