Azu tatariškai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Azu tatariškai

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Azu tatariškai Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite 5 mm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Azu tatariškai Žingsnis 2
Bulves taip pat supjaustykite 0,5-1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Azu tatariškai Žingsnis 3
Agurką supjaustykite mažais griežinėliais, o česnaką - plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Azu tatariškai Žingsnis 4
Įkaitinkite augalinį aliejų gilioje keptuvėje arba puode. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.

Žingsnis 5

Azu tatariškai Žingsnis 5
Sudėkite morkas ir marinuotus agurkus. Kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 6

Azu tatariškai Žingsnis 6
Sudėkite bulves. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Azu tatariškai Žingsnis 7
Sudėkite pomidorų pastą ir česnaką.

Žingsnis 8

Azu tatariškai Žingsnis 8
Supilkite vandenį ir išmaišykite. Pagal skonį įberkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Azu troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 9

Azu tatariškai Žingsnis 9
Kai bulvės bus pusiau išvirtos, sudėkite jautienos troškinį. Troškinkite, kol daržovės išvirs.

Žingsnis 10

Azu tatariškai Žingsnis 10
Tatariško stiliaus azu jau paruoštas.

Žingsnis 11

Azu tatariškai Žingsnis 11
Patiekite azu apibarstytą šviežiomis smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, azu, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, jautiena azu, jautienos vakarienė, azo su bulvėmis

Kategorijos