Publikavimo data: 2024-05-19
Azu tatariškai
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite 5 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Bulves taip pat supjaustykite 0,5-1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Agurką supjaustykite mažais griežinėliais, o česnaką - plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite augalinį aliejų gilioje keptuvėje arba puode. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite morkas ir marinuotus agurkus. Kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorų pastą ir česnaką.
Žingsnis 8
Supilkite vandenį ir išmaišykite. Pagal skonį įberkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Azu troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 9
Kai bulvės bus pusiau išvirtos, sudėkite jautienos troškinį. Troškinkite, kol daržovės išvirs.
Žingsnis 10
Tatariško stiliaus azu jau paruoštas.
Žingsnis 11
Patiekite azu apibarstytą šviežiomis smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos