Publikavimo data: 2024-06-09
Azu su kiauliena ir marinuotais agurkais
Azu yra nacionalinis totorių patiekalas, kiekviena šeima turi savo jo gaminimo receptą. Patiekalą sudaro kepti mėsos, jautienos arba avienos gabaliukai, kurie troškinami su daržovėmis, pomidorų padažu, bulvėmis ir svogūnais, tačiau pagrindinis patiekalo komponentas yra aštrus padažas. Azu gaunasi pikantiškas, sotus ir sotus.
Žingsnis 1
Katile įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir sudėkite mėsą, kepkite, kol ji pradės leisti sultis, tada sumažinkite ugnį. Atskiroje keptuvėje apkepkite morkas ir sudėkite jas prie mėsos.
Žingsnis 2
Taip pat pakepinkite pomidorus, įpilkite pomidorų pastos, pasirinktinai cukraus ir taip pat siųskite į mėsą, užpilkite verdančiu vandeniu, troškinkite po dangčiu, kol mėsa bus paruošta. Apkepkite agurkus ir taip pat suberkite juos į mėsą.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite bulves iki auksinės spalvos, sudėkite jas į katilą, kai mėsa ir daržovės iškeps, pasūdykite, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos