Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinė ėriena su daržovėmis
Šį receptą rekomendavo pažįstama, kuri puikiai gamina kaukazietiškus patiekalus. Tai skani minkšta ėriena su daržovėmis, kepama ant grotelių (arba ant viryklės puode), kurios kvapas varys iš proto visus jūsų svečius.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais gabalais ir užpilkite alumi.
Žingsnis 2
Pomidorus, paprikas ir svogūnus supjaustykite žiedais. Susmulkinkite prieskonines žoleles.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir jas išvirkite.
Žingsnis 4
Į katilą arba aukštą puodą sluoksniais dėkite lašelį saulėgrąžų aliejaus, avieną (mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais), svogūnus (druska), pomidorus (druska), pipirus (druska). Užpilkite alumi ir vandeniu taip, kad skystis visiškai apsemtų maistą.
Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant grotelių arba viryklės 2-2,5 valandos.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir palikite dar 20 minučių (kad bulvės įsigertų į patiekalo skonį).
Žingsnis 7
Pabarstykite žolelėmis.
Kategorijos