Publikavimo data: 2024-02-04
Aviena ant šonkaulių receptas
Norint namuose paruošti tobulą ėriuką, svarbu pasirinkti tinkamą mėsą: jauno ėriuko mėsa yra lengva, malonaus mėsos kvapo.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą išilgai šonkaulių. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sumaišykite 60 ml alyvuogių aliejaus, česnaką, raudonėlį, baziliką, druską ir 20 minučių marinuokite ėrieną gautame mišinyje. Nuplaukite špinatus.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite ėrieną ant vidutinės ugnies (po 4 minutes iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje be aliejaus 1 minutę pakepinkite špinatus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite jogurtą, citrinos sultis, druską, išmaišykite ir patiekite su ėriena.
Kategorijos