Aviena ant šonkaulių receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Aviena ant šonkaulių receptas

Norint namuose paruošti tobulą ėriuką, svarbu pasirinkti tinkamą mėsą: jauno ėriuko mėsa yra lengva, malonaus mėsos kvapo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviena ant šonkaulių receptas Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą išilgai šonkaulių. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sumaišykite 60 ml alyvuogių aliejaus, česnaką, raudonėlį, baziliką, druską ir 20 minučių marinuokite ėrieną gautame mišinyje. Nuplaukite špinatus.

Žingsnis 2

Aviena ant šonkaulių receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite ėrieną ant vidutinės ugnies (po 4 minutes iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 3

Aviena ant šonkaulių receptas Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje be aliejaus 1 minutę pakepinkite špinatus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite jogurtą, citrinos sultis, druską, išmaišykite ir patiekite su ėriena.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos