Publikavimo data: 2024-03-28
Troškinta ėriena
Avienoje yra daug baltymų ir palyginti nedaug cholesterolio, todėl, palyginti su kiauliena, ji yra pagrindinis maisto produktas. Dėl didelio lecitino, kuris reguliuoja insulino gamybą, kiekio aviena yra būtinas maistas žmonėms, sergantiems 1 tipo diabetu. Aviena yra esminis Rytų, Centrinės Azijos ir Kaukazo šalių virtuvės elementas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite ėrieną iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Įdėkite mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol skysčio perteklius išgaruos.
Žingsnis 4
Patiekite papuošę žalumynais.
Kategorijos