Troškinta ėriena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Troškinta ėriena

Avienoje yra daug baltymų ir palyginti nedaug cholesterolio, todėl, palyginti su kiauliena, ji yra pagrindinis maisto produktas. Dėl didelio lecitino, kuris reguliuoja insulino gamybą, kiekio aviena yra būtinas maistas žmonėms, sergantiems 1 tipo diabetu. Aviena yra esminis Rytų, Centrinės Azijos ir Kaukazo šalių virtuvės elementas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta ėriena Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite ėrieną iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Troškinta ėriena Žingsnis 2
Įdėkite mėgstamų prieskonių.

Žingsnis 3

Troškinta ėriena Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol skysčio perteklius išgaruos.

Žingsnis 4

Troškinta ėriena Žingsnis 4
Patiekite papuošę žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos