Avienos troškinys su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Avienos troškinys su svogūnais

Rytų - Vidurinės Azijos ir Kaukazo - virtuvės neįmanoma įsivaizduoti be avienos. Joje gausu baltymų ir palyginti nedaug cholesterolio, todėl, palyginti su kiauliena, ji yra pagrindinis maisto produktas. Dėl didelio lecitino, kuris reguliuoja insulino gamybą, kiekio aviena yra būtinas produktas žmonėms, sergantiems pirmojo tipo diabetu.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite ėrieną iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 2
Pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio, įberkite druskos pagal skonį ir troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos.

Žingsnis 5

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 5
Išmaišykite ir troškinkite po uždaru dangčiu, kol skysčio perteklius išgaruos.

Žingsnis 6

Avienos troškinys su svogūnais Žingsnis 6
Patiekalą papuoš šviežios žolelės. Jį galima patiekti ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos