Publikavimo data: 2024-03-28
Avienos troškinys su svogūnais
Rytų - Vidurinės Azijos ir Kaukazo - virtuvės neįmanoma įsivaizduoti be avienos. Joje gausu baltymų ir palyginti nedaug cholesterolio, todėl, palyginti su kiauliena, ji yra pagrindinis maisto produktas. Dėl didelio lecitino, kuris reguliuoja insulino gamybą, kiekio aviena yra būtinas produktas žmonėms, sergantiems pirmojo tipo diabetu.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite ėrieną iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio, įberkite druskos pagal skonį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos.
Žingsnis 5
Išmaišykite ir troškinkite po uždaru dangčiu, kol skysčio perteklius išgaruos.
Žingsnis 6
Patiekalą papuoš šviežios žolelės. Jį galima patiekti ant stalo.
Kategorijos