Aviena hashlama pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Aviena hashlama

Neįmanoma tiksliai pasakyti, ar khashlama yra pirmasis, ar antrasis patiekalas. Kašlama yra gana paprastas patiekalas. Visus ingredientus reikia supjaustyti dideliais gabalais, sluoksniais sudėti į katilą ir palikti troškintis ant silpnos ugnies. Mėsa prieš tai šiek tiek pakepinama. Kuo daugiau mėsos, tuo geriau - pagrindinė chašlamos taisyklė. Paprastai mėsa ir daržovės troškinamos savo sultyse, bet kartais įpilama sultinio arba alaus.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Aviena hashlama Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Iš paprikų pašalinkite šerdį ir supjaustykite jas griežinėliais.

Žingsnis 2

Aviena hashlama Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas apskritimais, tada griežinėliais supjaustykite pomidorus.

Žingsnis 3

Aviena hashlama Žingsnis 3
Į katilą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Ant dugno sudėkite svogūnus.

Žingsnis 4

Aviena hashlama Žingsnis 4
Sluoksniuokite paprikas, bulves, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 5

Aviena hashlama Žingsnis 5
Tada sluoksnis mėsos, pomidorų, svogūnų. Prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 6

Aviena hashlama Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 120 minučių.

Žingsnis 7

Aviena hashlama Žingsnis 7
Patiekite paruoštą patiekalą, papuoštą žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, paprasti, pietūs, vakarienė, sezoniniai žalumynai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos