Aviena hashlama pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Aviena hashlama

Neįmanoma tiksliai pasakyti, ar khashlama yra pirmasis, ar antrasis patiekalas. Kašlama yra gana paprastas patiekalas. Visus ingredientus reikia supjaustyti dideliais gabalais, sluoksniais sudėti į katilą ir palikti troškintis ant silpnos ugnies. Mėsa prieš tai šiek tiek pakepinama. Kuo daugiau mėsos, tuo geriau - pagrindinė chašlamos taisyklė. Paprastai mėsa ir daržovės troškinamos savo sultyse, bet kartais įpilama sultinio arba alaus.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviena hashlama Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Iš paprikų pašalinkite šerdį ir supjaustykite jas griežinėliais.

Žingsnis 2

Aviena hashlama Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas apskritimais, tada griežinėliais supjaustykite pomidorus.

Žingsnis 3

Aviena hashlama Žingsnis 3
Į katilą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Ant dugno sudėkite svogūnus.

Žingsnis 4

Aviena hashlama Žingsnis 4
Sluoksniuokite paprikas, bulves, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 5

Aviena hashlama Žingsnis 5
Tada sluoksnis mėsos, pomidorų, svogūnų. Prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 6

Aviena hashlama Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 120 minučių.

Žingsnis 7

Aviena hashlama Žingsnis 7
Patiekite paruoštą patiekalą, papuoštą žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos