Aromatinė kiauliena su bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatinė kiauliena su bulguru

Ne visi žino, kad bulguras yra ne tik skani grūdinė kultūra, bet ir seniausias ir turi daug naudingų savybių - stiprina kraujagyslių sieneles, stiprina širdį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Kulinarijoje šie grūdai pelnė pripažinimą dėl savo maistingumo ir trumpesnio gaminimo laiko. Jis populiarus visose virtuvėse nuo Ramiojo vandenyno iki Indijos vandenyno. Ją galima patiekti su visų rūšių mėsa ir daržovėmis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinė kiauliena su bulguru Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, morkas - vidutinio dydžio griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Kepkite juos įkaitintoje ketaus keptuvėje su aliejumi 5-7 minutes. Tada sudėkite mėsą ir kepkite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Aromatinė kiauliena su bulguru Žingsnis 2
Į mėsą ir daržoves suberkite bulgurą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Virkite 25 minutes, tada išjunkite kaitlentę ir palikite patiekalą 15 minučių troškintis po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos