Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatinė kiauliena su bulguru
Ne visi žino, kad bulguras yra ne tik skani grūdinė kultūra, bet ir seniausias ir turi daug naudingų savybių - stiprina kraujagyslių sieneles, stiprina širdį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Kulinarijoje šie grūdai pelnė pripažinimą dėl savo maistingumo ir trumpesnio gaminimo laiko. Jis populiarus visose virtuvėse nuo Ramiojo vandenyno iki Indijos vandenyno. Ją galima patiekti su visų rūšių mėsa ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, morkas - vidutinio dydžio griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Kepkite juos įkaitintoje ketaus keptuvėje su aliejumi 5-7 minutes. Tada sudėkite mėsą ir kepkite 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Į mėsą ir daržoves suberkite bulgurą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Virkite 25 minutes, tada išjunkite kaitlentę ir palikite patiekalą 15 minučių troškintis po dangčiu.
Kategorijos