Aromatinga aštri charcho sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Aromatinga aštri charcho sriuba

Skani, kvapni, aštri charcho sriuba. Tradiciškai kharcho sriuba gaminama iš jautienos, tačiau ją galima gaminti iš bet kokio sultinio. Patiekdami sriubą, šviežios žolelės jai suteiks ypatingo skonio. Šiame recepte naudojamas paruoštas jautienos sultinys.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga aštri charcho sriuba Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Aromatinga aštri charcho sriuba Žingsnis 2
Daržoves keptuvėje nustumkite į šoną, įpilkite aliejaus ir pakepinkite per spaudyklę pertrintą česnaką, tada sudėkite pomidorų pastą, pakepinkite.

Žingsnis 3

Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.

Žingsnis 4

Aromatinga aštri charcho sriuba Žingsnis 4
Užvirinkite sultinį, supilkite ryžius ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Aromatinga aštri charcho sriuba Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį, lauro lapą, išmaišykite ir troškinkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos