Publikavimo data: 2025-08-16
Aromatinga aštri charcho sriuba
Skani, kvapni, aštri charcho sriuba. Tradiciškai kharcho sriuba gaminama iš jautienos, tačiau ją galima gaminti iš bet kokio sultinio. Patiekdami sriubą, šviežios žolelės jai suteiks ypatingo skonio. Šiame recepte naudojamas paruoštas jautienos sultinys.
Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Daržoves keptuvėje nustumkite į šoną, įpilkite aliejaus ir pakepinkite per spaudyklę pertrintą česnaką, tada sudėkite pomidorų pastą, pakepinkite.
Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.
Žingsnis 4
Užvirinkite sultinį, supilkite ryžius ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį, lauro lapą, išmaišykite ir troškinkite dar 7 minutes.
Kategorijos