Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga česnakų ir moliūgų kreminė sriuba
Pagrindinis šios sriubos ingredientas - nuostabus moliūgas. Jis vertingas tuo, kad net po terminio apdorojimo išlaiko daug naudingų medžiagų. Kreminė sriuba iš šios česnakų skonio daržovės paįvairins jūsų pietų meniu. Patiekalą galite paruošti net iš šaldyto moliūgo. Sriuba yra mažai kaloringa ir ypač patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite česnaką, porą minučių pakaitinkite aliejuje, kai pajusite ryškų česnako aromatą, sudėkite svogūnus, tada morkas ir kepkite dar 4-5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Supjaustytą moliūgą sudėkite į katilą, sumaišykite su svogūnais ir morkomis, uždenkite ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada supilkite karštą daržovių sultinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite dangčiu ir virkite sriubą ant mažos ugnies dar 10-15 minučių. Nuimkite katilą nuo viryklės ir sutrinkite sriubą panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Kategorijos