Publikavimo data: 2024-02-04
Grietininė sriuba su vištiena ir grietinėle receptas
Prieš kelis dešimtmečius grietininių sriubų buvo galima įsigyti tik restoranuose. Tačiau masinis blenderių pardavimas viską pakeitė: dabar kreminę sriubą galite pasigaminti patogiai įsitaisę namuose. Viskas, ko jums reikia, yra geras maišytuvas, mėgstami ingredientai ir patikrintas receptas, kurį mes jums jau paruošėme.
Žingsnis 1
Nulupkite ir stambiai supjaustykite cukiniją, svogūną, morką ir saliero stiebą. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką bei imbierą. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite cukiniją, svogūną, morką, imbierą, česnaką ir saliero stiebą į puodą. Užpilkite vandeniu (arba sultiniu) ir virkite, kol išvirs.
Žingsnis 3
Į verdantį sultinį sudėkite vištienos filė ir troškinkite 15 minučių, pasūdykite ir papipirinkite. Išimkite filė ir sutrinkite daržoves.
Žingsnis 4
Palaipsniui į sriubą suberkite tarkuotą parmezaną, maišydami iki vientisos masės, jei reikia, įdėkite sviesto.
Žingsnis 5
Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą.
Kategorijos