Publikavimo data: 2024-01-02
Moliūgų kreminė sriuba receptas
Grietininė sriuba - puikus būdas paįvairinti mitybą. Ji taip pat tinka dietiniam ir vaikų maistui. Švelni moliūgų kreminė sriuba yra malonios tekstūros, joje yra penkis kartus daugiau karotino nei morkų patiekaluose. Dar vienas šios sriubos privalumas yra tas, kad ją galima patiekti karštą arba atšaldytą.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus ingredientus, nuplaukite moliūgą ir imbiero šaknį. Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija. Ant viršaus sudėkite moliūgo griežinėlius.
Žingsnis 3
Suvyniokite moliūgą į foliją.
Žingsnis 4
Kepkite moliūgą 25-30 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Tuo tarpu įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą imbiero šaknį. Kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite keptą moliūgą.
Žingsnis 7
Į moliūgą suberkite skrudintus žemės riešutus.
Žingsnis 8
Tuomet moliūgą kartu su kitais ingredientais plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Jei kreminė sriuba per tiršta, įpilkite 50-70 ml vandens ir dar kartą suplakite iki vientisos masės. Kreminė sriuba paruošta.
Kategorijos