Publikavimo data: 2024-01-03
Pomidorų kreminė sriuba su feta receptas
Grietininėms sriuboms būdinga tiršta, tiršta konsistencija. Dėl savo konsistencijos pomidorų kreminė sriuba yra lengvai virškinama ir nesukelia sunkumo jausmo. Pomidorų kreminėje sriuboje su feta yra mažai kalorijų ir daug skaidulinių medžiagų, kurios būtinos normaliai virškinamojo trakto veiklai.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką. Nuplaukite pomidorus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūną.
Žingsnis 3
Blanširuokite pomidorus. Padarykite ant jų kryžminius pjūvius, įmeskite juos į verdantį vandenį puode ir palaikykite verdančiame vandenyje 1 minutę. Tada staigiai nuleiskite į ledinį vandenį ir nuimkite odelę.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Pakepinkite svogūną ir česnaką 3 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite pomidorus ir troškinkite 3-4 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite 400 ml vandens, tada sudėkite fetą ir išmaišykite. Virkite po dangčiu, kol užvirs.
Žingsnis 7
Jei reikia, supilkite sriubą į puodą. Sriubą sutrinkite trintuvu iki kreminės konsistencijos. Sriuba paruošta.
Žingsnis 8
Papuoškite sriubą moliūgų sėklomis arba keptos šoninės griežinėliais. Patiekite su česnakiniais skrebučiais ir baziliko lapeliu.
Kategorijos