Aromatinga frittata su moliūgais ir mocarelos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Aromatinga frittata su moliūgais ir mocarelos sūriu

Frittata - tai omletas su daržovėmis, mėsa ir sūriu, atkeliavęs į mūsų stalus tiesiai iš itališkos virtuvės. Toks omletas yra daug sotesnis už savo analogus - klasikinį omletą ir omletą poulard. Pagal maistinę vertę jį galima lyginti su ispaniška tortilija, tačiau, žinoma, kiekvienas patiekalas turi savų privalumų ir kiekvienas savaip nuostabus. Ypač įdomus neįprastas fritatos variantas - su moliūgais ir mocarelos sūriu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga frittata su moliūgais ir mocarelos sūriu Žingsnis 1
Nuluptą moliūgą supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 190 ℃ orkaitėje 15 minučių, kad moliūgas iškeptų, bet nesuminkštėtų.

Žingsnis 2

Aromatinga frittata su moliūgais ir mocarelos sūriu Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Kiaušinius suplakite su pienu ir žiupsneliu druskos. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu ir sviesto aliejumi sudėkite moliūgą ir svogūną, supilkite gautą kiaušinių ir pieno mišinį ir pabarstykite smulkintais krapais. Viską kartu kepkite po dangčiu kelias minutes.

Žingsnis 3

Aromatinga frittata su moliūgais ir mocarelos sūriu Žingsnis 3
Sutarkuokite mocarelos sūrį ir pabarstykite juo plaktus kiaušinius, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Vėl uždenkite ir kepkite apie 3 minutes, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, pomidorų užkandžiai, kiaušinių pusryčiai, receptų knyga, namų receptai, frittata, Naujųjų metų išvakarių šventė, jūsų receptai, česnakų sezonas, paprikų sezonas, pomidorų sezonas, vakarienė, pietūs, pusryčiai, yra bendrų alergenų., paprastai, klasika, įspūdingas receptas, kiaušinių užkandžiai, užkandžiai, vištienos patiekalai

Kategorijos