Frittata receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Frittata receptas

Frittata yra gana paprastas, bet labai sotus itališkas patiekalas, dažnai gaminamas kaimuose. Sudėtis gali skirtis priklausomai nuo regiono, pavyzdžiui, neapolietiškoje frittatoje yra makaronų. Tačiau mes pagaminsime fritatą, kuri bus artima autentiškai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Frittata receptas Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir askaloninius česnakus. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, o askaloninius česnakus - plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Frittata receptas Žingsnis 2
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje (5 min.) ir nusausinkite.

Žingsnis 3

Frittata receptas Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi apkepkite askaloninius česnakus iki auksinės spalvos, tada sudėkite bulves ir kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 4

Frittata receptas Žingsnis 4
Dubenyje suplakite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Frittata receptas Žingsnis 5
Į bulves ir svogūnus suberkite smulkintas žoleles, tada supilkite kiaušinių masę ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.

Žingsnis 6

Frittata receptas Žingsnis 6
Dėkite fritatą į įkaitintą orkaitę 3-4 minutėms, tada supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos