Publikavimo data: 2024-05-25
Frittata su pomidorais ir pupelėmis
Frittata - tai itališkas omletas su daržovių, sūrio, mėsos arba dešros įdaru. Frittata su pomidorais ir pupelėmis paruošiama per pusvalandį. Jums reikės šparaginių pupelių ir vyšninių pomidorų. Omleto gabalėlį patogu pasiimti su savimi į darbą ar mokyklą, nes atvėsęs patiekalas toks pat skanus kaip ir karštas.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps skaidrūs, apie 3-4 minutes. Sudėkite grybus, išmaišykite. Šparagines pupeles 3-4 min. įmeskite į karštą vandenį, tada nusiųskite prie svogūnų ir grybų. Sudėkite pipirus, pomidorus, pagardinkite pipirais ir druska, kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite omletą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suplakite iki lengvų putų, supilkite sūrį, sudėkite grietinę ir smulkintus bazilikus, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir išmaišykite. Į sviestu išteptos formos dugną sudėkite įdarą, supilkite kiaušinių masę ir 20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos