Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinga grybų sriuba su grybais
Šis receptas labai tiks grybų mėgėjams: sriuba bus soti, ryškaus grybų skonio. Grietinė ir krapai tik pagerina jos skonį. Dėl virtų grybų sultinys gaunasi ryškus ir sotus.
Žingsnis 1
Išvirkite grybus. Išimkite grybus iš keptuvės, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite jį į degią keptuvę su aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies. Į keptuvę sudėkite virtus grybus ir toliau kepkite.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais. Į gautą grybų sultinį sudėkite bulves, pakepintus grybus ir svogūnus. Įdėkite lauro lapą ir žirnelius.
Žingsnis 4
Tada įdėkite gabalėlį sviesto ir herkules. Kai sriuba užvirs, išjunkite ugnį, ištraukite lauro lapą ir uždenkite indą dangčiu.
Kategorijos