Skumbrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Skumbrės sriuba

Sriuba su opiatais gali paįvairinti karštųjų patiekalų meniu. Receptas nėra sudėtingesnis nei bet kurios sriubos su grūdais. Mažai kaloringa skani grybų sriuba gerina virškinimą ir palaiko liekną figūrą. Šviežių grybų skonį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Sriubą su voveraitėmis galite ruošti ne tik vasarą ar rudenį, grybų sezono metu. Šaldytais grybais prekiaujama ištisus metus. Be to, receptui galite vartoti bet kokius kitus grybus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
40 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrės sriuba Žingsnis 1
Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu. Į vandenį sudėkite bulves, užvirinkite, suberkite druską ir prieskonius.

Žingsnis 2

Skumbrės sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubos mišrainę. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas. Keptuvės turinį sudėkite į verdančias bulves.

Žingsnis 3

Skumbrės sriuba Žingsnis 3
Baigkite virti sriubą. Į sriubą suberkite grikių kruopas. Sudėkite grybus į puodą su verdančia sriuba. Virkite patiekalą ant vidutinės ugnies apie 15-20 minučių. Sudėkite žalumynus. Nuimkite puodą nuo ugnies. Leiskite sriubai 10-15 minučių pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos