Publikavimo data: 2024-03-26
Skumbrės sriuba
Sriuba su opiatais gali paįvairinti karštųjų patiekalų meniu. Receptas nėra sudėtingesnis nei bet kurios sriubos su grūdais. Mažai kaloringa skani grybų sriuba gerina virškinimą ir palaiko liekną figūrą. Šviežių grybų skonį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Sriubą su voveraitėmis galite ruošti ne tik vasarą ar rudenį, grybų sezono metu. Šaldytais grybais prekiaujama ištisus metus. Be to, receptui galite vartoti bet kokius kitus grybus.
Žingsnis 1
Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu. Į vandenį sudėkite bulves, užvirinkite, suberkite druską ir prieskonius.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubos mišrainę. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas. Keptuvės turinį sudėkite į verdančias bulves.
Žingsnis 3
Baigkite virti sriubą. Į sriubą suberkite grikių kruopas. Sudėkite grybus į puodą su verdančia sriuba. Virkite patiekalą ant vidutinės ugnies apie 15-20 minučių. Sudėkite žalumynus. Nuimkite puodą nuo ugnies. Leiskite sriubai 10-15 minučių pritraukti.
Kategorijos