Voveraičių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Voveraičių sriuba

Voveraičių sriuba - neįprastas receptas tiems, kurie niekada nėra bandę šių grybų. Voveraitės yra švelnaus, švelnaus, šiek tiek rūgštaus ir šiek tiek kartaus skonio. Japonai šį skonį vadina - kokumi, t. y. su ilgu ir kintančiu poskoniu burnoje. Grybų sriubą galima gaminti ir iš šviežių, ir iš šaldytų voveraičių. Pirkdami šaldytą produktą, rinkitės produktą hermetiškai uždarytoje pakuotėje. Pakuotėje esantys grybai turi būti trapūs, o ne lipnūs.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
25 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Voveraičių sriuba Žingsnis 1
Išvirkite voveraites. Grybus užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Tai yra, kol jie pradės nusėsti ant dugno. Nepamirškite verdant nugriebti putų.

Žingsnis 2

Voveraičių sriuba Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir daržoves. Į voveraičių sultinį sudėkite bulves ir toliau virkite, kol daržovės suminkštės. Į puodą sudėkite svogūnus ir žaliuosius svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais. Toliau virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Voveraičių sriuba Žingsnis 3
Baigti gaminti. Nukelkite keptuvę nuo ugnies. Užpilkite voveraičių sriubą sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos