Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų sriuba su grybais ir sūriu
Grybai puikiai dera su kreminės konsistencijos produktais. Sriuba iš šių ingredientų būna švelni, kvapni, pikantiška. Grybų sriuba iš grybų su sūriu yra sotus patiekalas, nepaisant to, kad ji ruošiama be mėsos, tik su daržovėmis ir žolelėmis. Norint suteikti sriubai sūrio kreminio skonio, rekomenduojama įdėti lydyto sūrio. Paruošto patiekalo tekstūra bus kreminė.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Keptuvėje aliejuje 5 minutes pakepinkite grybus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir baigkite virti sriubą. Bulves sudėkite į puodą su vandeniu. Druska. Virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol daržovės bus paruoštos. Tada sudėkite tarkuotą sūrį, grybus ir svogūnus. Išmaišykite ir toliau virkite 10 minučių. Likus minutei iki virimo įberkite krapų.
Kategorijos