Grybų sriuba su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų sriuba su grybais ir sūriu

Grybai puikiai dera su kreminės konsistencijos produktais. Sriuba iš šių ingredientų būna švelni, kvapni, pikantiška. Grybų sriuba iš grybų su sūriu yra sotus patiekalas, nepaisant to, kad ji ruošiama be mėsos, tik su daržovėmis ir žolelėmis. Norint suteikti sriubai sūrio kreminio skonio, rekomenduojama įdėti lydyto sūrio. Paruošto patiekalo tekstūra bus kreminė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Keptuvėje aliejuje 5 minutes pakepinkite grybus ir svogūnus.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir baigkite virti sriubą. Bulves sudėkite į puodą su vandeniu. Druska. Virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol daržovės bus paruoštos. Tada sudėkite tarkuotą sūrį, grybus ir svogūnus. Išmaišykite ir toliau virkite 10 minučių. Likus minutei iki virimo įberkite krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos