Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų sriuba su grybais
Grybų sriuba iš grybų yra nepaprastai skanus, subtilaus skonio patiekalas, kurį galima ruošti ištisus metus. Puikus pasirinkimas vegetarams ir sveikos mitybos šalininkams. Klasikinį grybų sriubos iš pievagrybių receptą sudaro vos keli virimo etapai. Norint išvirti grybų sriubą, reikia pasiruošti šviežių grybų, bulvių, morkų, svogūnų ir prieskonių.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, įberkite druskos, pastatykite ant vidutinės ugnies ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų, sudėkite pjaustytas morkas ir svogūnus. Lengvai apkepkite. Tada į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytus grybus ir kepkite kartu su morkomis ir svogūnais, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio sriubos ruošimo etapo. Į puodą su bulvėmis sudėkite pakepintą grybų, morkų ir svogūnų mišinį. Šiek tiek pasūdykite, įdėkite lauro lapą, maltą kalendrą ir virkite dar 10-15 minučių.
Kategorijos