Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinga jauna veršiena sumuštiniams
Pamirškite įprotį ryte valgyti sumuštinį su pirktine dešra, kurioje gamintojai naudoja maisto priedus, dažiklius ir pakaitalus, ir patys pasiruoškite mėsos sumuštiniams. Naudojant veršieną pagal pateiktą receptą, ji gaunasi minkšta, aromatinga ir, svarbiausia, naudinga. Beje, veršiena priskiriama mažai kaloringų rūšių mėsai, kurioje gausu vitaminų, cholino ir mineralinių medžiagų. Patį patiekalą paruošti nėra sudėtinga ir virtuvėje užtrunka vos 10 minučių.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į verdantį vandenį ir virkite 60 minučių. Tada į sultinį sudėkite svogūnus, morkas, lauro lapą, kvapiuosius pipirus, druską. Virkite bent valandą, kol mėsa visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą iš sultinio, įtrinkite prieskoniais ir sandariai suvyniokite į foliją. Atvėsinkite ir įdėkite į šaldytuvą iki ryto.
Kategorijos