Aromatinga jauna veršiena sumuštiniams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinga jauna veršiena sumuštiniams

Pamirškite įprotį ryte valgyti sumuštinį su pirktine dešra, kurioje gamintojai naudoja maisto priedus, dažiklius ir pakaitalus, ir patys pasiruoškite mėsos sumuštiniams. Naudojant veršieną pagal pateiktą receptą, ji gaunasi minkšta, aromatinga ir, svarbiausia, naudinga. Beje, veršiena priskiriama mažai kaloringų rūšių mėsai, kurioje gausu vitaminų, cholino ir mineralinių medžiagų. Patį patiekalą paruošti nėra sudėtinga ir virtuvėje užtrunka vos 10 minučių.
Gaminimo laikas
630 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga jauna veršiena sumuštiniams Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į verdantį vandenį ir virkite 60 minučių. Tada į sultinį sudėkite svogūnus, morkas, lauro lapą, kvapiuosius pipirus, druską. Virkite bent valandą, kol mėsa visiškai išvirs.

Žingsnis 2

Aromatinga jauna veršiena sumuštiniams Žingsnis 2
Išimkite mėsą iš sultinio, įtrinkite prieskoniais ir sandariai suvyniokite į foliją. Atvėsinkite ir įdėkite į šaldytuvą iki ryto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos