Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga jautiena su sūrio padažu
Su sūrio padažu virta jautiena būna labai skani ir aromatinga, o dėl sūrio padažo ji tampa labai minkšta ir švelni. Jautienos gabaliukai tirpsta burnoje. Šis patiekalas toks populiarus, kad patiekiamas aukštosios virtuvės restoranuose.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į verdantį vandenį, suberkite raudonėlį, pipirus, lauro lapą ir virkite 90 minučių. Svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrus. Į mėsos sultinį suberkite miltus. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Tada sudėkite grietinę ir tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Supjaustykite paruoštą mėsą kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į kepimo formą. Užpilkite mėsą grietine ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Įberkite paprikos ir smulkintų krapų.
Kategorijos