Aromatinga jautiena su sūrio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatinga jautiena su sūrio padažu

Su sūrio padažu virta jautiena būna labai skani ir aromatinga, o dėl sūrio padažo ji tampa labai minkšta ir švelni. Jautienos gabaliukai tirpsta burnoje. Šis patiekalas toks populiarus, kad patiekiamas aukštosios virtuvės restoranuose.
Gaminimo laikas
120 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga jautiena su sūrio padažu Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į verdantį vandenį, suberkite raudonėlį, pipirus, lauro lapą ir virkite 90 minučių. Svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrus. Į mėsos sultinį suberkite miltus. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Tada sudėkite grietinę ir tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Aromatinga jautiena su sūrio padažu Žingsnis 2
Supjaustykite paruoštą mėsą kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į kepimo formą. Užpilkite mėsą grietine ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Įberkite paprikos ir smulkintų krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos