Publikavimo data: 2024-10-13
Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais
Rytuose šurpa populiari, nes ji gaminama iš nebrangių produktų, o gaunama skani ir soti. Šią skanią sriubą pasiskolino daugelis šalių ir savaip pavadino. Turite galimybę įvertinti patiekalą, kuris paplito daugelyje nacionalinių virtuvių ir tvirtai užėmė savo vietą jose.
Žingsnis 1
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Keptuvėje lengvai pakepinkite svogūną ir sudėkite mėsą. Kai svogūnas taps skaidrus, į mėsą sudėkite morkas, paprikas ir pomidorus. Kepkite, kol morkos suminkštės.
Žingsnis 2
Įpilkite tiek sultinio, kad mėsa ir daržovės apsemtų viską keptuvėje. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
Žingsnis 3
Kol mėsa ir daržovės troškinasi, supjaustykite bulves griežinėliais arba kubeliais, kaip jums patogiau.
Žingsnis 4
Sumaišykite troškintas daržoves ir mėsą su likusiu sultiniu, sudėkite bulves ir pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies. Virkite, kol bulvės išvirs. Prieš išjungdami ugnį, į sriubą česnako spaustuku įmeskite česnaką.
Kategorijos