Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais

Rytuose šurpa populiari, nes ji gaminama iš nebrangių produktų, o gaunama skani ir soti. Šią skanią sriubą pasiskolino daugelis šalių ir savaip pavadino. Turite galimybę įvertinti patiekalą, kuris paplito daugelyje nacionalinių virtuvių ir tvirtai užėmė savo vietą jose.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais Žingsnis 1
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Keptuvėje lengvai pakepinkite svogūną ir sudėkite mėsą. Kai svogūnas taps skaidrus, į mėsą sudėkite morkas, paprikas ir pomidorus. Kepkite, kol morkos suminkštės.

Žingsnis 2

Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais Žingsnis 2
Įpilkite tiek sultinio, kad mėsa ir daržovės apsemtų viską keptuvėje. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.

Žingsnis 3

Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais Žingsnis 3
Kol mėsa ir daržovės troškinasi, supjaustykite bulves griežinėliais arba kubeliais, kaip jums patogiau.

Žingsnis 4

Aromatinga jautienos šurpa su pomidorais Žingsnis 4
Sumaišykite troškintas daržoves ir mėsą su likusiu sultiniu, sudėkite bulves ir pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies. Virkite, kol bulvės išvirs. Prieš išjungdami ugnį, į sriubą česnako spaustuku įmeskite česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos