Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga kalakutienos filė, kepta su bulvėmis ir grybais
Aromatinga kalakutiena yra labai populiarus patiekalas Amerikoje. Kalakutiena valgoma ir per Padėkos dieną, ir per Kalėdas. Su bulvėmis, apibarstytomis sūriu, kepta kalakutiena yra stebuklingo ir įsimintino skonio.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir užpilkite sojų padažu, tada nulupkite cukiniją, česnaką ir bulves. Stambiai supjaustykite grybus ir kubeliais supjaustykite cukiniją. Bulves supjaustykite į 4 dalis. Peiliu susmulkinkite česnaką. Į bendrą mišinį sudėkite bulves ir česnakus. Taip pat įberkite paprikos, druskos, pipirų ir augalinio aliejaus. Visą mišinį sumaišykite, sudėkite į kepimo skardą ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir kepkite kalakutą 35 minutes, pasibaigus šiam laikui išimkite patiekalą.
Kategorijos