Aromatinga kalėdinė antis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatinga kalėdinė antis

Antis pagal šį receptą būna sultinga ir aromatinga.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga kalėdinė antis Žingsnis 1
Įtrinkite antį nedideliu kiekiu druskos.

Žingsnis 2

Aromatinga kalėdinė antis Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su sojų padažu, medumi ir paprika.

Žingsnis 3

Aromatinga kalėdinė antis Žingsnis 3
Užriškite vieną kepimo maišelio dalį, įdėkite į ją antį ir užpilkite marinatu, užriškite kitą dalį ir tolygiai paskirstykite marinatą ant maišelio. Palikite šaldytuve bent per naktį

Žingsnis 4

Pašaukite antį į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę valandai, tada apverskite ir išimkite iš maišelio, palikite dar pusvalandžiui 200 laipsnių temperatūroje, kad antis paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos