Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinga kepta kiauliena su bazilikais
Aromatingas kiaulienos kepsnys su bazilikais - labai paprastas sultingos kiaulienos receptas, kurį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą. Garstyčios ir citrinų sultys su sojų padažu padarys mėsą labai minkštą ir švelnią, kartu suteikdamos jai visų prieskonių skonį. Paprasti prieskoniai mėsai suteiks pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais gabalais. Susmulkinkite kalendrą ir pipirus trintuve arba kavos malūnėlyje. Dubenyje sumaišykite aliejų, bazilikus ir maltus prieskonius. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite sojų padažą. Sudėkite garstyčias ir gerai išmaišykite marinatą. Sudėkite mėsą į marinatą ir gerai apvoliokite. Palikite mėsą marinuotis porą valandų, retkarčiais pamaišydami. Lėkštę su mėsa uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuotis šaldytuve dar 8 valandoms.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą iš šaldytuvo ir išmaišykite. Sudėkite kiaulieną į kepimo rankovę ir pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus orkaitę 60 minučių. Likus 15 minučių iki kepimo, atidarykite rankovę, kad mėsa paruduotų.
Kategorijos